FORGOT YOUR DETAILS?

OVER ONS

meer dan 20 jaar ervaring

BBTS RECRUITMENT SPECIALISTS heeft meer dan 20 jaar ervaring in de metaalsector en heeft ervaring in het uitzenden van ervaren technisch personeel voor de scheepsbouw, metaal constructiebedrijven, Industrie en petrochemie.

Het is een jonge, dynamische en professionele organisatie die veel operationeel know how bezit. Onze medewerkers hebben zelf jarenlang ervaring opgebouwd op de werkvloer voordat ze overstapten naar de uitzendbranche.

 

Met betrekking tot verscheidene functies kunnen onze medewerkers in de binnen- als buitendienst de kwaliteit van hun diensten goed waarborgen. BBTS RECRUITMENT SPECIALISTS biedt u kwalitatief, gemotiveerd personeel met de nodige kennis en ervaring .

Wij streven naar langdurige klantrelaties waarbij uw wensen, betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en tevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons. Met onze vaktechnische kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat de juiste vakman op de juiste plaats komt, de perfecte match wordt gecreëerd

DIENSTEN

Uitzenden | Detacheren | Werving & Selectie

Uitzenden - Maximale vrijheid voor nog niet te bepalen periodes
Het uitzenden van personeel is gebonden aan een nog niet te bepalen inleenperiode. Onderlinge afspraken hebben bij uitzenden een redelijk vrijblijvend karakter. Maximale flexibiliteit gaat hierbij samen met een minder vaste onderbouwing van de inzetbaarheidstermijn. Echter, de motivatie en het kennis niveau van de uitzendkracht zijn gegarandeerd. Het accent voor zowel inlener als uitzendkracht ligt op maximale vrijheid.

 

Detacheren - Maatwerk en verdergaande afspraken
Wilt u verdergaande afspraken maken, dan adviseren wij u onze detacheringsformule. Het betreft hier afspraken over bijvoorbeeld concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties. De mogelijkheden in dit verband zijn vrijwel onbeperkt. Voordeel van detachering is de exacte afstemming op uw behoefte en de gegarandeerde voortgang op uw project. Dit binnen een kader van wederzijdse verplichtingen.

 

Werving & Selectie - Gericht op een vast dienstverband
Aan de hand van het profiel dat u ons verstrekt zorgen wij voor de werving van de geschikte medewerker. Dit doen wij via advertenties, file search en ons relatienetwerk. Afhankelijk van de vacature en de situatie op de arbeidsmarkt maken wij op creatieve wijze gebruik van de verschillende mogelijkheden. Werving & Selectie kunt u eventueel combineren met een uitzend- of detacheringsformule. Bijvoorbeeld door een medewerker eerst als uitzendkracht in te lenen en te beoordelen en daarna structureel verder te gaan. Welke strategie de voorkeur verdient is afhankelijk van de situatie. Wij adviseren u graag.

EXPERTISES

Ontdek de diversiteit waar wij onze diensten aan leveren.

Sectoren :
- Scheepsbouw
- Offshore
- Metaal
- Industrie
- Petrochemie
- Infrastructuur

Scheepsbouw / offshore / metaal / industrie / petrochemie / infrastructuur
- Lassers gecertificeerd CO2 ( FCAW ), TIG ( GTAW ) en elektrisch ( SMAW )
- O.P. lassers ( SAW )
- IJzerwerkers ( zowel nieuwbouw als reparatie )
- Pijpfitters
- Bankwerkers
- Slijpers
- Sleutelaars
- Schoonmakers

Staffuncties :
- Projectleiders
- Voormannen
- Werkvoorbereiders
- CAD tekenaars
- Uitvoerders
- QC structural / engineer

Heeft u extra mankracht nodig voor een korte of lange periode, maar
wilt u geen tijd besteden aan het werven en selecteren van het juiste personeel?

BBTS kan dit voor u overnemen, zo krijgt u alleen het beste technische personeel wat aan u wensen en eisen voldoet.
TOP