FORGOT YOUR DETAILS?

VEILIGHEID

Veiligheid van personeel:

BBTS RECRUITMENT SPECIALISTS is er van bewust dat veiligheid, gezondheid en milieu bij vele bedrijven een zeer belangrijk aandachtspunt is. VCA staat voor VGM veiligheid, gezondheid en milieu. Met een VCU certificaat laat u als uitzendorganisatie zien
dat uw VG-beheersysteem op orde is.

 

Wij zijn VCU gecertificeerd en al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat. Voor sommige projecten verzorgen wij toolbox meetings om onze werknemers te informeren over het werkplek, werkomstandigheden en de veiligheidsaspecten.
Wij verzorgen alle PBM’s die benodigd zijn voor onze werknemers. Helm, overal, veiligheidsschoenen/ laarzen, monnikenkappen tot vers lucht systemen.

WERKWIJZE

Gedreven, betrokken en persoonlijke aanpak

Onze werkwijze kenmerkt zich door onze gedreven, betrokken en persoonlijke aanpak. Uw wensen, kwaliteit en tevredenheid staan daarbij centraal. Vanuit ons persoonlijk contact identificeren wij uw wensen en vertalen dit naar de benodigde vaardigheden, kennis
en ervaring van onze medewerkers.

 

Tijdens de inleenperiode staat ons persoonlijk contact centraal zodat wij direct en adequaat kunnen reageren op actuele ontwikkelingen en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om standaard oplossingen of om maatwerk, wij doen er alles aan om u te ontzorgen bij uw personeelsinvulling.

 

Wij hebben een lange termijn visie en streven naar sterke en langdurige klantrelaties. Dit kan alleen bereikt worden indien u blindelings kunt vertrouwen op kwalitatief en gemotiveerd personeel. Een belangrijke voorwaarde is dat deze mensen naadloos in uw bedrijfscultuur passen. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf en komen kijken naar het werk. Met onze parate kennis zorgen wij ervoor dat de juiste medewerker op de juiste plaats komt.

EXPERTISES

Ontdek de diversiteit waar wij onze diensten aan leveren.

Sectoren :
- Scheepsbouw
- Offshore
- Metaal
- Industrie
- Petrochemie
- Infrastructuur

Scheepsbouw / offshore / metaal / industrie / petrochemie / infrastructuur
- Lassers gecertificeerd CO2 ( FCAW ), TIG ( GTAW ) en elektrisch ( SMAW )
- O.P. lassers ( SAW )
- IJzerwerkers ( zowel nieuwbouw als reparatie )
- Pijpfitters
- Bankwerkers
- Slijpers
- Sleutelaars
- Schoonmakers

Staffuncties :
- Projectleiders
- Voormannen
- Werkvoorbereiders
- CAD tekenaars
- Uitvoerders
- QC structural / engineer

Heeft u extra mankracht nodig voor een korte of lange periode, maar
wilt u geen tijd besteden aan het werven en selecteren van het juiste personeel?

BBTS kan dit voor u overnemen, zo krijgt u alleen het beste technische personeel wat aan u wensen en eisen voldoet.
TOP